UK home with floor-through slide lists for $1M


This quirky UK home is a fun house thanks to one wildly entertaining feature. 

Sick of stairs? Residents of this joy-filled crib have the option of gliding between floors instead. Indeed, this property near Southwold, Suffolk, comes with a one-of-a-kind amenity: A covered metal slide connecting the two-story home. 

“To get back down to the ground floor, you can of course take the stairs,” reads a Durrants agent’s listing for the $1.07 million property. “But why would you when the property benefits from its own slide to effortlessly return to the ground floor level.”

The silver slide dips through a closet-like space made to transport riders through a grassy field on a sunny day, with a green-colored floor and blue sky-patterned walls. Sliders are then deposited onto the end of the amusement — or on the wood flooring beyond if they come in too hot. 

uk house with slide
A shot of the playground-like amenity inside the home.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
A dining terrace in the yard.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
The kitchen leads to the garden through folding doors.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
A plush living area.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
Part of the open-format dining and kitchen area.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
In all, the house features four bedrooms.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
The home has two full bathrooms and one half.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
A desk is nestled beneath the stairs.
Jam Press/Durrants
uk house with slide
The home has both a front and rear garden.
Jam Press/Durrants

In addition to the built-in playground amenity, the property also boasts four bedrooms, two-and-a-half bathrooms, and an open-format kitchen and dining area with folding doors leading to a large garden, Jam Press reported. Upstairs are three of the bedrooms, one of which has an ensuite half-bath, as well as one full bath. Downstairs is the fourth bedroom, a large reception area, a utility room, the main living space and a closet-sized cupboard. The reception area is currently something of a “dual aspect room” in use as a music and playroom, the listing adds.

“To the front of the house is a small lawned garden set behind an established hedge. Paths lead either side of the house connecting to the rear garden,” the listing notes, adding that rear garden includes a raised dining terrace and a lawn, as well as a detached garage. 

The compound is also located close to the beach, the sea visible from some of its windows. 



Source link